Granola
Aantal personen: 15
Schrijf een review
Print
Bereidingstijd
30 min
Aantal personen:
15
Kcal
250
Bereidingstijd
30 min
Ingredients
  1. 95 g hazelnoten
  2. 6 el honing
  3. 6 el zonnebloemolie
  4. 300 g havermout
  5. 55 g geraspte kokos
  6. 100 g pompoenpitten
  7. 150 g gedroogde cranberry's
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de hazelnoten grof. Meng de hazelnoten, honing, olie, havermout en kokos in een kom.
  2. Strooi het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. krokant. Schep elke 10 min. om. Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in 1 uur helemaal afkoelen. Meng de afgekoelde granola met de pompoenpitten en cranberry’s.
  3. Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren.
Puike recepten van Annelies https://www.anneliesdevries.nl/