Ingredienten 2-3 personen:

250 gr tortellini pasta (vulling naar keuze)
2 tomaten
1 sjalotje
1 teentje knoflook
250 gr kipfilet in blokjes
225 gr spinazie (ontdooid)
3 eetlepels roomkaas (of creme fraiche)
2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
2 eetlepels parmezaanse kaas

Bereiding:

Snipper het sjalotje en knoflook en fruit aan in een beetje olie in een grote pan. Voeg de kip toe en bak een paar minuten mee. Voeg dan de spinazie toe (ontdooid en uitgelekt). Breng het mengsel op smaak met een flinke snuf peper en zout.

Roer de roomkaas er door en laat het mengsel een paar min pruttelen. Kook ondertussen ook de tortellini gaar en schep deze door het romige spinaziemengsel. Snijd de tomaten in stukken serveer bij de tortellini. Bestrooi met wat pijnboompitten en parmezaanse kaas. Probeer ook eens roomkaas met kruiden en knoflook voor een lekkere smaak.

Recept van www.leukerecepten.nl